Finn's Handicapkørsel

​​Tlf.: +45 48 28 83 77

E-mail: finns@handikapkorsel.dk

​Finn`s Handicapkørsel tilbyder kørsel i biler og busser

Hos Finn's Handicapkørsel har vi mange års erfaring med personbefordring af børn, voksne, ældre og handicappede. Vi har en række biler, minibusser og liftbusser, som vi bruger i vores daglige arbejde med at transportere vores mange passagerer frem og tilbage.

Vi udfører transport for kommuner og virksomheder

Vi udfører bustransport for en række forskellige kunder som for eksempel kommuner, Movia og Falck. Vi har for eksempel kørt for Hillerød, Gribskov og Ballerup kommune i ganske mange år, og vi har mere end 23 års erfaring med handicapkørsel.

Vi kører naturligvis også for private, virksomheder og foreninger. Mange af vores kørselsopgaver består af kørsel i faste ruter, men kunderne ringer også med ad hoc-opgaver.

En væsentlig del af vores faste personbefordring består af:

  • Skolekørsel
  • Ældrekørsel
  • Handicapkørsel​

Al transport sker naturligvis i moderne, sikre og komfortable biler og busser med serviceorienterede chauffører, der har fokus på den enkelte passager. Opmærksomhed og omsorg for passagerernes velbefindende er altid en selvfølge i vores biler og busser.

Passagererne skal komme sikkert og rettidigt frem

Vores målsætning er, at alle passagerer skal komme sikkert og rettidigt frem – og tilbage. Desuden skal de få en god oplevelse med i erindringen. Det er en naturlig del af vores daglige arbejde, at vi altid sørger for en ideel planlægning af alle ruter og alle ture. Derfor er vi kendt for, at vi kommer til tiden.

Kontakt os gerne for at få et uforpligtende tilbud. Du kan kontakte os telefonisk på telefon 48 28 83 77. Du kan også sende en e-mail til finns@handikapkorsel.dk eller sende en online-forespørgsel her.

Kontakt information

Borupvej 60, Port 5

3320 Skævinge